طريقة عمل اللنكشير السهلة البسيطة |
اللنكشير من أنواع البسكوت اللذيذه الممكن تعمليها بكل سهولة في العيد مثل المحلات بطريقة سهلة جداً جداً بمكونات موجودة في بيتك وتوفري الأسعار سعرة الغالي في المحلات وكمان أنتي العملاة بأيدك وضمه المكونات ونظافتها وشكلة حلو أوي يعني من مقدار صغير ممكن تعملي كميه كبيرة ليكي ولعلتك وكمان ممكن تخلي أولادك تسعدك في التزيين وتفرحيهم ده غير طعمة الرائع اللذيذ اللنكشير من أحلا وأغلا أنواع البسكوت بس طبعاً أنتي ست بيت شطرة وتعرفي تعملي أحلي لنكشير عشان كده أنا جبتلك وصفة سهلة جداً وبمكونات بسيطة عشان تقدري تعملي أحلي لنكشير مقرمش وهش لعلتك وكمان يشرفك لوعندك ضيوف ...
طريقة عمل اللنكشير السهلة البسيطة |
طريقة عمل بسكوت اللنكشير
المكونات
كيلو دقيق منخول
نصف كيلو زبدة باردة
ربع كيلو سكر بودر
ربع كيلو نشا
من 5 إلي 6 بيضات
ملعقة بيكنج بود
ملعقة فانيليا
رشة ملح
لتزيين اللنكشير
بندق مفرومجوز الهند ناعمفسدق مفرومسودانيشكولاتة بني سيحةشكولاتة بيضة سيحةفرماسيل بني فرماسيل ألوان
لحشو اللنكشير
شيكولاتة قابلة للدهن
مربي مشمش
طريقة التحضير
1 - بأستخدام المضرب الكهربائي أو بيدك أبدئي في ضرب الزبدة مع السكر حتي يصيح لونها أبيض وقوامها كريمى
2 - أبدئي بوضع البيض والفانيليا ورشة الملح وأكملي الضرب حتي يمتزج الخليط كلة مع بعض
3 - في طبق عميق أنخلي الدقيق مع البيكنج بودر والنشا
4 - ضعي الدقيق علي مزيج الزبدة وأبدئي بجمع العجين بيدك أو بملعقة جمع فقط وليس عجن حتي يختفي الدقيق
5 - غطي العجين ثم ضعيها في الثلاجة لمدة نصف ساعة
6 - أبدئي بتشكيل العجين إلي كرات صغيرة مثل الغريبة ثم رصيهم في صواني الخبر المدهونه بالزبدة
7 - ضعي الصواني في فرن مسبق التسخين علي درجة حراره 170 درجة علي الرف الوسط حتي يصبح لونها مائل إلي الذهبي .
8 - أتركي بسكوت اللنكشير يبرد تماماً ثم أبدئي بالتزيين بطريقتك المفضلة ثم ضعية في الثلاجة أو ضعية في علبة محكمة الغلق .
نصائح مهمة لعمل بسكوت اللنكشير مظبوط
★ يجب أن تكون الزبدة بارده حتي لا تفسد العجين وتصبح العجين سائل ويصعب تشكيلة
★ بعد العجن ضعي العجين في الثلاجة ترتاح لتتمكني من تشكيلها
★ سخني الفرن جيداً قبل البدء في العجن
★ قوميبعمل كرات صغيرة مثل الغريبة حتي أذا دخلة الفرن تكون حجمها مظبوط
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق