الجمعة، 21 فبراير 2020

طريقة الكوسه باللحمه المفرومه

المقادير 

  كيلو كوسه 
  ٢كوب عصير طماطم 
  ٢ ملعقه صلصه طماطم 
  كوب او اثنان ماء 
  ١بصله متوسطه مبشوره
  نصف كيلو لحمه مفرومه 
  ملح حسب الرغبه 
  نصف ملعقه صغيره فلفل أسود
  ربع ملعقه صغيره جوزة الطيب 
  ربع ملعقه صغيره كبابا صيني 
  ربع ملعقه صغيره جنزبيل بودره 

طريقة التحضير 

  ١- تغسل الكوسه جيدا وتقطع حلقات 
  ٢- نضع ايناء علي النار متوسطه ونضع البصله وتشوح  
  ٣- نضع اللحمه المفرومه على البصل وتقلب وتترك لتنضج
  ٤- نضع الكوسه وتقلب جيدا مع اللحمه المفرومه 
  ٥- نضع عصير الطماطم و الصلصه و الماء حسب      
    الحاجه وتترك حتي تكمل الطهي 
  ٦- قبل تمام الطهي نضع الملح والفلفل والبهرات وتقلب 
      وتوضع في صنيه او طاجن وتوضع في الفرن لاكتمال 
          الطهي  

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق